Autisme
002 2 2 2
Trainingen
Voorlichting
 

Net-Iets-Anders biedt begeleiding en geeft advies aan kinderen, jongeren en volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum. Dit kan zijn met een normale begaafdheid en/of met een verstandelijke beperking. Tevens is Net-Iets-Anders gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met ADHD en ADD. Ook verzorgt Net-Iets-Anders zaterdagopvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het is mogelijk om door Net-Iets-Anders een voorlichtingsprogramma te laten verzorgen.

Op dit moment bieden wij de volgende programma's aan: - ASS ‘t zo zit - Zo is er maar één!

Net-Iets-Anders is ook gespecialiseerd in Spelbegeleiding en Speltraining, training Executieve Functies en Ik Leer Leren training.

 

Ik ben Miriam van der Borght en eigenaar van Net-Iets-Anders. Ik ben autisme specialist en spelagoog en werk al jaren met kinderen, jongeren en volwassenen met autisme. Daarnaast heb ik veel ervaring met kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Alle ontwikkelingen op het gebied van autisme volg ik, hierdoor blijft mijn kennis op het juiste peil en ben ik van de laaste ontwikkelingen op de hoogte. Daarnaast vindt er regelmatig bijscholing, intervisie plaats. Sinds 2012 heb ik het keurmerk Zelfstandig Ondernemend Zorgverlener. Voor meer informatie kijk op www.mijnkeurmerk.nl

Ook werk ik als bestuurlid bij de stichting Autisme en ik en leid ik enkele lotgenotengroepen en ben actief in het autismecafe in Alphen aan den Rijn.

Wilt u meer over mij lezen en over mijn genoten opleidingen kijk hier Waar: Wij zijn werkzaam in de regio: Zuid-Holland, Haarlem, Alphen aan den Rijn en omgeving.

Bereikbaarheid: Net-Iets-anders is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier en krijgt u zo spoedig mogelijk bericht terug.